L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Kegemaran ramai : K-Pop
Thursday, April 28, 2011 | 0 meooww[s]

Hai suma!
Kali neyh tak mo buat intro panjang-panjang. Klou bley nak buat seringkas yg boleh seperti ajaran Cikgu Laila, seorang cikgu comel di SMSKP tuhh. Korang pown excited kann dengan title kat atas? * klu korang K-Pop fans lahh. Ok, kat sini sebenarnya nak promate sama dengan sebuah blog yg menarik, mungkin sebab dia ada K-Pop widgets kowt ~ itu yg menarik perhatian Aufa neyh.  Korang nampak Lee DongHae (SUJU) kat corner tuhh? Farid lahh yg buat.. Tomeyh kan? Ada banyak lagi sebenarnya, tak silap Siwon ada, Nichun ada, Dong Woon pun ada kowt. Korang nak tao psal K-Pop punye biodata? Keyh, click >here< dan >sini< untuk mengetahui sedikit sebanyak psal artis pujaan korang ehh...
Daa!
©