L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Mood and Kpop.
Friday, May 27, 2011 | 0 meooww[s]

Apa kena mengena 2 benda atas tuhh?

Ada kena mengena sebenarnya tp bg Aufa lahh, kat ampa qu tatao. Salah satu sebab Aufa gila Korea mungkin lagu2 depa membuaikan  hati, buat aku happy, sedeyh, geram arm! Apa lahh yg Aufa mengarut neyh kann? Tapa biarkan dia gila sorang2. Neyh kan blog dea? HAHA . Merapu lagi budak kecik neyh! Seyez aa skit.

Kk, fine.



 No Other by SUJU. Lagu neyh sweet gila. Buat hati happy, syiok tengok Siwon senyum. Aaa! They make me crazy alone. Santai sahaja tp buat Aufa tersenyum lebar waktu tengok video neyh. Yesung oppa, nak cincin tuhh boleh?

Pastu, klou Aufa tengah geram, hahaa.. Aufa suka bukak video neyh. Tulahh! Buat lagi kaum perempuan mcam tuhh, amik kauu! Seyez, klou korang tengok klip video neyh, terasa mcam geram korang tuhh dilepaskan. Tak caya? Try buka..



Aaa. Yg neyh yang buat Aufa sedeyh nie. Walaupun Aufa tak pernah bercintan- cintun tp setiap bait-bait dlam lagu neyh buat Aufa rasa aduh.. aduhaii... Sabarlah wahai hati erk? Loves Really Hurts by Yesung...

Kawan neyh laa kan, klou dia nyanyi SOLO mesti dia bawa lagu yg menouchingkan hati. SOB SOB ..(T.T ')

Byk lagi yg nk di discover neyh. Apa kata Aufa tulis bye korang dulu ehh. Nak blah daa neyh...

©