L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Siwon minta maaf kpd Indonesia
Wednesday, June 1, 2011 | 0 meooww[s]

     Korang dah tao yang Super Junior akan datang ke Indonesia untuk KIMCHI? Semua ELF disana pasti seronok, katanya akan ditayangkan si tv, tak tahu lahh betul ke takk. Tapi ada satu berita yang tak seronok di dengar.  Ini, Siwon tidak dapat hadir ke KIMCHI atas urusan pekerjaan. Dia terpaksa ke Taiwan kerana ada shooting.  Alahai, sedihkann? Klou aq,  kecewa gila sebab tak de lesung pipit nya kat atas pentas 4 Jun neyh.    Neyh aku sertakan ucapan maaf dari Siwon.





 Dia cakap " Saya cinta kalian." So sweet. Dia ucapkan kata2 tuhh sbb nak memohon maaf pada fans dia... Please, picit atas tuhh, tak lama 36 saat je. I really want you to hear 'Saya Cinta Kalian' dari Siwon..



Siwon, ELF Indonesia betul2 berharap agar shooting kamu itu terbatal.

©