L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Top Kpop!
Thursday, May 26, 2011 | 0 meooww[s]

Korang tao dak gi yg Aufa ni seorang Kpop fans? Tatao? Kna tao lahh.. Tp Aufa tao lambat sikit, ketinggaln keretapi org kata. Cuba bayngkan lgu tahun 2007, Aufa knal time 2011? Aaa, mmg ketinggalan  tp tapa.. Macam tertulis sebelum neyh, let by gone be by gone.. Hahaha. List Kpop Aufa neyh. Buka mata tuhh luas-luas. Bukan terbeliak, bukan tergegil itu mata ehh?

Jeng jereng...

                                      Top # 1


Opkoss aa Super Junior. My 13 heroes.. Tp la neyh tinggal 10. Sebab pa.. Aa itu Syarikat depa punya rahsia. Bukan Aufa ta mo kongsi ehh, tp itu RAHSIA = SECRET. Ada fham? Bagus, terang hati.



                                       Top # 2


SNSD atau Girls Generation. Best oo. Dah lama cantik, suara comeyh-comeyh shj. Tak percaya? Picit >sini<. Lagu neyh famous! Klou tak pernah dengar lagu neyh, alamatnya telinga tak ehem.. kurang berfungsi lahh tuhh! HAHA .

                                  Top # 3


Nama pown sikit punya besar ark? Kara. Comel secomel groupnya secomel lagunya. Try lah cari Kara dlam youtube. Tak pernah mengecewakan, serious!

Korang try lah explore dunia Kpop neyh. Mula2 qu pown tak suka jugakk tp lama terjebak dengan kecomelan mata Yesung oppa, main vocalist SUJU. Sejak itu lah Aufa berjinak dengan dunia Kpop neyh.. Eh sat! Jgan dok glak explore sapa Yesung tuhh ehh? Korek taik mata baru tao.

Neyh satu lagi. Aufa terharu ang thank you so much kpd Nurfitri sebab tag sebuah pic kat fb. Aufa akui apa yg tertuli, tercatat, teredit kat situ mmg betul..


See you soon!
©