L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Kesimpulannya~~
Friday, June 10, 2011 | 0 meooww[s]

Weyh Aufa! Tajuk apa neyh ? Scientific benarnya tajuk! Mcam nak belajar sains pown ada..

HAHA . Tajuk aje scientific citenya, tak bersains langsung!

Aq nak buat senarai, ehh cite bukan! Karangan? Silap2, aku pun tak tahu weyh. Apa yg sure aku nak tulis apa yg aku buat cuti 2 minggu neyh. Cam ne ngan cuti korang? Syiokk? HAHA . Aku besh gilaa-gilaa!

      Minggu pertama, biasalah. Aku pompuan : mengemas laa kerja aku. Anak dara rajin kann? * uwekk! Muntah laju2. Kk, second, minggu first neyh, aku ralit buat homework. Neyh bukan rajin ehh, neyh PAKSA! Aku rsa aq buat banyak daa, tp tengok2 tak siap jugakk. Naik heran aku..  Tapa, tuhh letak tepi, ketiga, aku punya mp3 daa sembuh! Aku picit apa tau kat bendalah biru tuhh, terus baik. Syukur, terus aq download lagu. Banyak ooo. Gegeh gilaa!


       Minggu kedua, ada kenduri. Kenduri tak best plus tak meriah langsung! Terabur! Mujur bukan family aq punya. Tuan punye kenduri tuhh berdekatan dgn family abah aku oke? Diorang bukan family aku, aku tak mengaku! Jahat kann aku neyh? Elok balik aje dr urus kenduri entah papa tuhh, kmi terus balik, packing. Kami sefamily nak pi Terengganu, syiok tahap tahap! Bercuti laa weyh, pa gi?! Kami pi pantai, lalu tepi pantai mahal, singgah. Lalu tepi pantai murah, singgah. Pi Tererengganu neyh, aku sedar sesuatu. Apa tuhh? Aku suka pasir. Pelik tak?

            La neyh, aku dok packing. Packing lagi? Tak lahh, esok budak pendek neyh nak kna balik skula daa. Nak kena terus kan perjuangan untuk sesuatu.

Style tak aku? Orang dok cuti tiba2 teringat PMR. Syiokk!

 Ohh, kat sini nak ucap terima kasih kat Fadlan ngan Hazimah sebab sudi malam dengan berchatting ngan korang. Thanks kat aunt Shahirah aku sebab isi kotak shoutmix aku sebelah tuhh >>. Tak tahu bila pulakk boleh posting. Outing comfirm tak daa. En. Beloggie, sory ehh tak buley dating dah lpas neyh :((  

Bubye, gonna mish you...

Want to know something? Cuti neyh aku suka dengar lagu My Only Girl dari Super Junior. HAHA .


©