L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Story Mory Mari ~~
Tuesday, June 28, 2011 | 0 meooww[s]

Weyh,,,

Rindu gila2 kat unk en.Belog. Tak rindu aku ka weyh? Banyak nak tulis neyh.. Aku , aku sedehh tahap BANGANG dahh neyh. SobSob T____T . 

Frust thap trokkk neyh .

Knapa neyh? Aku tak tahu, aku rsa mcam byk sgt masalah datang bertubi-tubi * cehh, ayat tak bley blahhh. Aku tak tao knp sejak akhir2 neyh aku suka menangis. Dok kat hostel tuhh, mandi pun menangis, duduk atas katil pown menagis, duduk baca buku pown menangis. Hebadd kan?  Neyh real, but its up to you, nak caya kaa tidak.  Neyh kan belog aku, tempat aku luahkan perasaan, bukan?   Mengaku , aku agak bad mood malam neyh. Bukan kah sepatutnya budak asrama yang bru pulang ke rumah sepatutnya ceria, happy?

Aku pown tak tahu apa nak jadi dengan aku neyh.

            Dah stop tuhh.  Minggu lepas dan minggu neyh, macam2 berlaku.  Minggu lepas mmg stlye. Bergaduh dengan batch form 4 waktu hari Jumaat. Pastu, ehem agak private jugakk, psal entah !!! Blurr blurr.  yang 
Weyh, jgan marah aku, aku tak boleh nak hupdate pa-apa neyh. Mind agak serabut plus jiwa mmg kacau gila membuatkan hari aku penuh dengan warna-warni .Korak unk!!!  Tak syiok langsung.

Gengs, sorry ehh?


©