L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
YuHoo ~~
Thursday, June 30, 2011 | 2 meooww[s]

Weyh, excited gilaa2 kali neyh. Tak macam post sebelum neyh. Life is Madness waktu tuhh beb!  Kawan aku dalam FB tuhh tanya

"Aufa, apa yg kau tulis dalam blog engkau tuhh? Aku tak faham . Mood engkau tak baik ehh?"

HAHA . Mmg mood aku waktu tuhh tak baguih pown. Aku dok ..


Oke dear, stop that. Anyway, aku nak cerita satu benda neyh.  Tak tao lah bg korang interesting kaa tidak, tp untuk aku ini satu kemajuan. HAHA .

AKU BERSYUKUR ADA TWIITER .

Kalau korang baca apa yg tertulis satgi neyh , comfirm kata kat aku gegeh . HAHA . Tapa2 . Bukan selalu nohh ;p . Hmm, aku neyh dah berkurun ada twitter, lama dahh ooo.  Tapi baru la neyh aku guna benda tuhh. Sebelum neyh mana aku reti tweet-tweet twoot-twoot neyh? La neyh, cehh.. Aku tao informasi terbaru pasal artis dalam dan luar negara, kejap aje. Janji kat sebelah tab twitter aku neyh ada Google Translate lah .. HAHA . Gegeh kan , gegeh kan? HAHA , syiok weyh! Boleh tao psai SUJU , beb! 

Masehh Twitter tercinta, tengkiu Google Translate tersayang
©