L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Something New.. *err . benda lapouk dahh
Thursday, August 18, 2011 | 0 meooww[s]

Annyeonghaseyo chingu !

Weyh Aufa, apa merepek tuhh? HAHA . Nothing, rindu tulis blog kowt . Senyum . Maksud bendalah atas tuhh .. hello kawan . Kita kawan kan? Lega Trial dah lepas . Apa macam punye soalan lahh SBP buat , susah yaa amat! Tak pa , dah lepas . Biar dia pi jauh2 , hush! Okay lahh .

Hari neyh nak kongsi something . Benda neyh benda lapok dahh, tp terasa teringin plak nak buat post pasai neyh .


LG Cooky

Hari tuhh, waktu dok family outing ada nampak mamat cina dok use phone neyh . Nampak setaii gila! Dia touch sana , lungsur jari dia kat screen hitam berkilat tu macam PERGHH!
KABOOM KABABOOOM!!!
Balik kali neyh baru sempat nak share cerita ngan korang . Research punye research terjumpa lah bendalah-bendalah neyh . Research la sangat!



Cookie KM555 . Nampak canggihkan?


Abah, along mau satu buleyh dak? * mata berkaca-kaca



Tertarik kat cik abang satu neyh .

Commeyh kut . Nampak senang guna jaa . Mesti korang bangsa bila ada bendalah slim neyh kan? Aigoo , Aufa! Ralit lagi . Takpa lahh . Alaa, sat ja . Tau mau tidur pown . Lpas buka puasa katakan . Hush, ayat hiperbola gilaa! Mesti cikgu Laila bangga anak murid dia gna gaya bahasa dalam kehidupan seharian . Kan cikgu kann?


Terpaksa beralih arah .
PSST! Video Mr. Simple by En. SUJU tercinta was totally SUPERB .
Whoah!~~"


©