L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Apa korang nak kata pasal neyh ?
Friday, October 21, 2011 | 0 meooww[s]

Hey peeps !
Aku tak mohh cakap panjang lebar panjang lebar tak mo tak mo . Nak tulis sikit sikit comel comel jaa :] Macam aku . Uwekk ! Sikit jaa weyh , hehe . Ok lah , apa yang korang nak kata pasal neyh :


Kenal tak ? Kenal tak ? Alaa .. tak kan tak kenal kot ? Neyh Girls Generation @ SNSD lahh . Kumpulan girls Korea yang paling meletop dengan lagu The Boys neyh . Tak caya . Search Internet . Famous gilaa geng neyh . Tengok gambar neyh plak ..


Kenal tak ? Tak kan . Aku terbaca dalam artikel mana tah , geng Super 7 lah kononnya  nak tiru SNSD . Balik lah weyh . Cuba tengok pakaian depa dengan pakaian dengan budak SNSD nombor 4 dr kiri . Serupa , sebiji se se lagi lah . Nampak sangat nak meniru . Ciss ! Aku neyh bukanlah hebat sangat tp aku prefer SNSD dr SuperSoup ven neyh .

So , apa korang nak kata ?

©