L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI

Thursday, October 13, 2011 | 0 meooww[s]

Assalamualaikum orang kampoong! Anak dara cikAZMAN dah balik neyh .. Yeah !

HOHO . Gegeh gilaa ! Apa khabar weyh ? Aku sihat , alhamdullilah .. Kesian baby bloggie neyh berawang .  Meh nak tolong bersihkan meh . Weyh nak gegeh sekali lagi buleh dak?  

YEAAHHHHHHHHH!

Thanks . Whoah , lega . PMR dah habis peeps . Syiok tahap tahap neyh >,< . Oke . Sumpah benda yang ber err.. tulis ehh berhurup P. M . R buat aku cuak . Time first day kalou buley nak kencing apa semua cukup . Soalan agogo gila . Berjuling-juling mata plus otak otak neyh haa . Naseb baik seminggu tuhh sat ja . Lega fuhh fuhh . 



HAHA . La neyh boleh senyum senyum senyum . Suka betul senyum . Bila orang bahagia macam neyh la kot . Kalau orang laki perut buncit , girl apa ehh ? Oke , jgan pikir jauh jauh sangat dah ehh , melalut pulak kang nanti . Aktivit lpas PMR mmg mencabar . Tapi SUPERB ! Baru 3 hari dah SUPERB-SUPERB ? Biar betul? Betul, kami buat khidmat bakti . Tolong cikgu sekolah pi sekolah lain kemas bilik2 khas diorang . Berhachum hachoom aku buat kerja tapi best . Not bad lahh . Hmmm . Aktiviti minggu2 depan lagi best.
Kita tengoklah apa yang nak jadi .

PS : Tadi jumpa pakcikFB . Aku malu . Lama tak jumpa dia *ketuk kepala sendiri* Gegeh !

©