L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Guys , Happy New Year :DD
Saturday, December 31, 2011 | 0 meooww[s]



Yeah . Today is the last day in 2011 *..* Stay a few more hours to 2012 ^^ Aufa nak minta maaf kat suma klou klou aku ada buat salah kat korang kaa ngan kau pown *point at you* . Btw , apa azam ampa kali neyh ~ Mesti cool kann ? Hah , yang dah jadi budak form 4 macam aku neyh *winkwink* jangan menggatal nak menikah nohh :p Oke , azam jangan habaq kat orang lah , nanti tak jadi . Habehh malu . Adehh =='

2011 , hidup aku kat KUPSIS . The best year in KUPSIS . Sbb aku dapat 8A . Gegeh ! Tapalah aku gegeh ngan belog aku ja . Tahun depan naik f4 , maksud aku 2 hari lagi~ aku takut dengan subjek Sains yang sure nya gegila dok angkat geng nak putuskan saraf urat otak aku neyh . Haishh .. Takut ngat ehh . Oke lah . Aku nak bubye neyh . Bukan bubye kat unk tapi kat 2011 .

Bubbye~ *sobbing sambil sehh hinguih guna napkin*

Thanks for being mine , 2011
©