L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Happy ? GILAA!
Monday, December 5, 2011 | 0 meooww[s]

Annyeonghaseyo ! 

Kk, tamoh buat introduction panjang-panjang . Cuma nak jerit ckit*banyak neyh . Tarik nafas dalam dalam .

PARENTS AKU DAH BALIK WEYH . YEAH ! *gegeh 

Sory klou aku tergedik , sbb aku rindu depa . Sumpah ! Tak nak tipu dah kali neyh . *peace sign* Sengihh . Dulu suka senyum , la neyh suka sengihh , sakit kaa apa budak neyh . HAA , tapalah ampa ngutuk lagi bebanyak . Biar dapat pahal fee kat aku :)) Anyway , aku dapat byk gift dr dua ciptaan Allah neyh . Dr hujung rambut ke hujung bulu kaki neyh haa . Alamtnya makan kurma lah aku bulan December neyh . Tapi apapun , aku bersyukur dengan nikmat y ada kat aku la neyh . Parents aku dapat pi mekah on the early 40 , adek ku makin sihat  . Ngee ~~ sukanya aku dengan tahun neyh . 



Maaf lah ye . Anak dara bila dah seronok happy , mau tak jadi anak dara dahh . Sumpah ! sepup , jiran datang mai tengok ibu abah , aku lah tukang itu , tukang ini . Klou tidak aku merungut bil time jadi bibik kat rumah sendiri . La neyh kaa , hmm . Aufa Athirah rasanya boleh diangkat jadi menanyu agaknya . Ehh awak , klou nak muntah amik baldi sendiri ehh ? Dalam banyak-banyak gambar yang aku ushar dr Olympus abah kann , aku cukup tertarik dengan satu gambar neyh :))


*klik untuk tumbesaran yang comel :DD
Cuba tengok 2 orang dr kiri wak tuhh . Seronok saya ! *gulingguling*


©