L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Manusia .. Macam inilah !
Saturday, December 3, 2011 | 0 meooww[s]

Assalamualaikum w.b.t !


Weyh , weyh , weyh , ampa apa khabar ? Sory lma dah tak on baby bloggie neyh . Lpas PMR hari tuhh rsa mcam ta ingat dunia dah . Hehe *takkan bru skunk kowt ingat dnia? Aish . Tak payah menyibuk laa . Oke , hari neyh hari ketika dlam bulan terakhir 2011 . Getar pulak rsanya nak tunggu hujung bulan . Tapi apa pun , kna terima dengan redha sbb kita dah buat yg terbiat . Yahh , FIGHTING !!

Memandangkan parents aku gi Mekah , aku pown merantau lah keseluruh ceruk peruk family abah ngan ibu neyh . Banyak rupanya ragam-ragam sepupu sepapat yg aku tak nampak sebalum neyh . Jenis muka tembok , jenis tido sampai kul 1~2 ptg , aish . teruk betollah . Bagi aku benda tuhh sgt kurang ajar , biadap . Mungkin laa depa neyh dah biasa dengan cam tu tp tak elok lah kan . Klou tetamu datang rumah tak ke malu ? 

 Hmm , ada sorang neyh kata nak pi tuisyen pastu siap kata kat mak dia yang dia nk keluar dengan kawan pi beli alat tulis habis tuisyen tuhh , then , dia suruh ayah dia pick up dia time dot dot dot lah kan. Ayah dia tak fikir apa-apalah , terus angguk setuju . 'Nanti aku kena amik anak aku neyh kat sekian sekian ..' fikir si ayah  . Tapi anak nya tak ke pusat tuisyen pown , pi terus shopping complex . Tak macam gilaa ka anak tuhh ?  Haish . 

Manusia , macam tuhh la kan . Aku neyh tak lah baik sangat .. *tapi baik laa jugak :DD 
Tapi klou kita nak menegur tak salah kan ? 
Sory klou entry aku hari neyh tak menarik cause idea terbang dibawa Yesungie oppa XD
See ya !

©