L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Uhh~ SoSWEET
Thursday, December 29, 2011 | 0 meooww[s]


Hep sayang . Sihat ? Huh . Baguss .. Aku boring neyh . Si sepupu aku sorang neyh suruh aku edit belog . Emm . *termenung termenung* Ehh , korang taokan cerita Mission Impossible : Ghost Protocol . Alaa~ cerita Tom Cruise tuhh . Alolo .. Sumpah smart gilaa cita dy . Aku pi kat Aneka ja *merendahdiri* Aku pi ngan sepupu plus adekadek aku . Uhh ~ Aku neyh seorang kakak yang baik dan comel okehh ?


Btw , ini kisah romantik . Aku bukan nak bercrita ka berpidato ka apa . Tapi nak tunjk gambar ja . Mesti best kan klou pasangan korang seorang yang romantik kan . Ada dlam sebuah novel neyh , setiap hari ayah dia bagi tiga kuntum bunga ros kat mak dia
melambangkan " Raz sayang Imah" . Uhh sweet nya <3



Ehh . Korang korang ! Korang tengok dak gi Twilight saga : Breaking Dawn ? Adehh ~ Cerita dia sumpah comel , sweet , romantik dan sedih berbagai . Aku tak sangka vampire boleh mengandungkan manusia pastu lahir anak vampire . Puihh ! Oke aku tao cerita neyh fiksyen semata-mata . Btw , bila depa time romantik tuhh .. alahai comelnya *..*

Hohoo~ mulai saat ini . Aku berjanji ! Cehh .. Habis sembahyang aku nak berdoa mintak pemilik tulang rusuk aku neyh milik seorang yang penyayang dan sweet .
*winkwink* Romantik tak aku ?

Sampai sekarang ibu tak percaya aku dapat straight As dlam PMR . Adushh~


©