L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
When the PMR candidate writing ^^
Friday, December 23, 2011 | 0 meooww[s]


Assalamualaikum :DD

Weyh . Unk dok buat pa tuhh ? Aku senyum . Oke semua yang sedang membaca neyh kne senyum . Sebab senyum buat awak nampak cun comel dan hensem . So senyum nohh .
Oke . Senyum . Hehe .. semua budak f3 yang ada blog semua posting psal result depa . Depa syiok tak terkata klou dapat straight As . Namun , yang tak berjaya pown memanjat kan kesyukuran sebab they have done their best kann ? Nak buat gumana . Oke ini kisah PMR versi Aufa Athirah plak .

Bangkit2 ja pagi tuhh . Aku tak sedop hati . Sumpah ! Getar lutut-lutut weyh . Sambil ayen baju , sambil menangis aku tao . Terbayang bukan-bukan . Mesti abah ngan ibu malu ~ Mesti tak dapat dok KUPSIS dah~ Mesti mesti mesti lahh punye~~ Huu ==' . Haru jugak pagi tuhh . Dalam kereta , aku cakap kat parents aq aq takut . Siap mintak maaf lagi kat depa takut result tak elok . Ayah aku kata :

" Tapalah along oii . Dulu abah dah sruh kau belajar btol2 . Laneyh klou kau tak dapat sudahlahh~"

Perghh! Kata-kata abah bamm ! Pressure aq trok kowt . Menangis terhinjut-hinjut aq kat belakang . Yang lain dok gelak . Ciss , bukan nka pujuk aku depa neyh . Sepupu aq dok gelak sampai sakit perut perut *luku mau ? .

Uhh . Ayah aku lah orang paling semangat sekali pi amek result .Dia tolong beratur untuk aku . Along sayang abah . Mai time aku , aku gelabah . Ayah aku suruh aku duduk . Teacher Saliza gelak jaa . Amboiyh teacher , tak kesian kat saya kaa? Haihh .. Teacher cari slip aku then dia bagi kat aku and she hold my hand! Oh my god . " Aufa , tengok result awak " Teacher suruh aku tengok dpan dia . Getar bhaii . Aku air mata meleleh dah weyh . Naseb baik bukan musim beringus~ Puhh . Aku buka dan .. air mata aku terus jadi air terjun weyh . Teacher peluk aku .. Waktu tuhh .. Terima kasih Allah !

Habis tuhh aku peluk ayah aku plak . Ibu yang dok belakang terus lari depan sebab tengok aku menangis . "Kenapa bah" Ayah aku bg slip resul aku kat ibu dan ibu peluk aku ..




Tahniah kepada semua budak 1996 . You have done your best , right ?

©