L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Hows Yours ?
Tuesday, January 24, 2012 | 0 meooww[s]

Hye Sayangg .

Hows your day ? Awesome or Awful ? Lols~Be patient okayy ? Now smile please . Get in mine with smile even its nothing special okayy ? Hari neyh aku terjegil tengah-tengah malam nak tulis pasal belog . Belog yang korang masuk then tak sempat baca entri korang dah hit [X] . Guys , jangan amarah okayy? Masing-masing ada pendapat . Dan ini pendapat aku , understand dear ?

Cerita Terlalu Panjang .

Oke . Ada penulis belog pandai bercerita . Berceloteh panjang lebar . Kalau cerita dia best , its okayy tapi kalau belog jenis cerita tentang rumusan dia buat hari2 mampuih pembaca nak baca . Sampai 4-5 perenggan jadi macam sebuah karangan lahh plak . Tak salah nak buat cerita panjang2 . Tapi kan kita belajar buat ringkasan time form 1 2 3 . So ringkas kann lah . Comfirm orang boleh baca cerita korang yang kiut miut tuhh .

Belog Warna-Warni

Err .. yang neyh aku pham . Pemiliknya mesti ceria kann orangnya . Sumpah cantik klou korang punye belog ala2 pelangi . Tapi tak elok guna kaler banyak sangat . Nampak macam .. you know ? Klou guna kaler sejuk , lembut atau kaler gelap , mungkin akan nampak lebih menarik . *Acehh , bajet belog engkau elok sangat Aufa oii*

Lagu ~ Song

Ada jenis pemilik belog suka letak lagu *aku lah tuhh* tapi sampai letak lagu Heavy2 neyh tak style lahh babe . Apa kata , letak lagu slow2 atau sentimental sikit . Sejuk hati , mata , telinga , otak , perut pembaca mendengar . Kann kann ?

Aku tatao lah apa yang korang nak kata tapi ini again , pendapat ikhlas drpd Aufa athirah sendiri okayy babe? Chill . Peace .. (^^) Y
©