L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
the VACATION
Thursday, January 26, 2012 | 0 meooww[s]

Assalamualaikum . Haa , jawab tak jawab dosa lohh~ Hello earthling ! Hows your day ?
*kening kening *

Okayy , hari neyh nak cerita , shared pasal vacation aku pi Phuket ~ Hat Yai ~ Krabi tuhh . Ramai orang tanya macam mana keadaan kat sna , best tak ? HOHO . Maih dkat sikit , adek manis mau kasi cerita sama you all lah .

BEWARE DEAR . ENTRY KALI INI PENUH DENGAN GAMBAR . HARAP BERSABAR . PEACE (^^) Y

First day , kami sefamily kna bangkit awal . Pkul lima . Abah kata nak lma dkat Imigresen . Uhh~ Ehh , lupa nak bagitau . Kami pergi Phuket neyh sebab abah join trip geng TUDM . Dpat melancong free . Btw , this is my first time melancong luar negara . Ehh ~ pi Siam pown nak heboh kaa? Uwekk , tapalaa . Neyh belog aku . Hehehe~ Kamipergi snorkelling bebs . Sumpah cantek comell ikan ikan dia . Korang oham 2 je lahh kan , klou dah bermandi , bersnorkelling neyh , iman aku tak kuat . Pham kann ? Good .. Apa yang aku suka bila sampai Thailand neyh , dia punya TomYam . Perghh ~ Superb red , hot and totally spicy . Kalah megi kari yaww ! Meleleh hisung ngan air mata aku weyh . Terharu sebab dapat makan TomYam kaw kaw . Naseb baik sebelah aku ada kotak tisu , habis aku kerja kann . Peeps . Aku nak cerita pown tak reti . Kita jalan jum?



You see ? TUDM anjurkan trip neyh . 13 biji kereta babes ><

Thanks Abah . I Love You <3

Neyh hari kedua . On da way nak ke Phuket (^^) Y . Nampak apa ? Got what I mean ? Hiks .. kepp it , okayy?


"Haii , saya Amni . Saya suka bergambar . Hari neyh saya pkai baju kembar dengan kakak saya tapi Aufa punya kaler hitam" . Lols~

5 hari lagi nak sekolah . Adoii~

Baju trip yang abah amik untuk along ngan angah saiz XL sbb baju saiz kecik limited . But its still cute right ?

Lastly , kapkun kap!!! Happy Chinese New Year everyone ^^

Sory tak cerita banyak . Adehh~

©