L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
OMEGLE .
Saturday, February 18, 2012 | 0 meooww[s]


Hi everyone . Mungkin ini post aku yang terakhir sebelum aku balik ke hostel , emm 2 jam lagi (: Btw , nak kongsi sikit satu neyh *Ehh Aufa , awadd ayat kau skema sangat ? . Biarlah aku budakk baik ((:* Apepown korang tao tak Omegle ? Takkan tak tao kowt ? Aku rasa aku orang terakhir yang tao pasal benda neyh . Macam-macam jenis orang aku jumpa . Pakistan lah , USA lah , Korea pun ade beb . Cantekk lah . Sumpah best . Tapi yang tak best nya bila jumpa orang pelik2 . Nak tao orang pelik gumana . Pergi tengok cermin sekarang . Ek elahh , Aufa neyh buad lawak bodoh aje . Tapa lahh .*look down*


Neyh , aku jumpa budak Korea ? Kami sembang pasal banyak benda .
Ada sebelum neyh aku chat dengar orang Korea gakk , if Im not mistaken , Joongi Min kowt nma dia . Mula2 aku tak percaya , pastu dia sungguh2bagitau aku yang dia tuhh orang Korea . Al-maklumlah , laneyh kan Korea dok famous . Menari Sorry-Sorry sikit Aufa . Acehh , chewahh! Puihh ! Bajet tahap melangit neyh . Dah , sambung sambung .

Ada satu neyh bukan satu tapi hampir semua akan start conversation dengan ASL . (Umur , asal , jantina ) Soalan paling membosankan , soalan neyh lahh . Paper Sejarah pown kalah tao . Kalau diorang tanya tuhh macam2 macam aku jawab . Sat aku jadi Pakistan lah , sat aku jadi orang Korea lahh , jadi India pown pernah tao XDD . Yang paling aku benci bila keluar cyber-sex , porno or somethings like that . Tegak bulu roma kau terus aku hit [disconnect] Sumpah seram . Benci bhaii benci !


Macam perempuan neyh . Dia cakap siap-siap yang dia tak mau benda2 pelik macam tuh . Aku respect kat dia yang dia berani . Aku pown cakap dalam BI lah kann : Ohh , aku pon pompuan gakk . Dia terkejut . Pompuan ? Aku kata : Yup , aku perempuan . Terus dia disconnect aku . Aikk ? Pelik pelik ..

# Klik gambar unutk tumbesaran yang lebih sihat :D

Aku nak balik hostel dah neyh weyh . Dua minggu lagi ada exam . Doakan aku boleh ? Thanks ^^
©