L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Sebuah Wishlist , bolehh ?
Wednesday, March 14, 2012 | 0 meooww[s]

Assalamualaikum orang kampung !

Anak jati Penang neyh dah balik dahh . Sorry lambat weyh . Aku pi meronda Penang teman abah kursus . 4 hari sekolah nak bukak baru balik . Cun kann ? Tak sedarr diri lagi neyh . Kerja Chemist yang Sir Viki. bagi tuhh tak start lagi neyh . Mampoihh unk Aufa , mampoihh !

Okayy cerita hari ini . Apa yang best? Yang dok HOT meletup Kababoom sekarang neyh apa haa ? Tadaa papown . So , no story . Hew hew~ Jangan hempok laptop tuhh , mahal babe ! Sebenarnya aku nak something boleh ? Cari kan aku Time Machine boleh ? err.. Kalau ada kat kedai Pak Chan depan rumah neyh aku tak mintaklah kat korang . Ingat aku sengkek sangat kaa? Adehh , klou ada Doremon dekat aku sekarang neyh kan best ? Bukak laci boleh pi zaman Sir Henry Gurney kaa , pi zaman Iron : Legacy kaa , best jugakk kan ? Adehh ~ Nak balik time zaman kegemilangan Aufa Athirah straight As dlam UPSR so do in her PMR , so tak payah susah-susah belajar Physics , Bio , Add-Maths yang serupa macam !@#$%^&* . Naseb baik Sir Viki. pandai senyum manis elokk cantik kat aku , kalau tidak aku babai jelahh kat Chemist tuhh . Serious weyh , Sir Viki. senyum comell hilang mengantukk aku dalam kelas . Kening-kening . Haii , sabar lah Aufa oii . Haa , dok sabar lah neyh . Sebab tuhh result UP1 aku susun dari A , B , C ngan D . Encik Azman tak payah dok kata paa bila anak dia sorang neyh cemerlang gila-gilaa .
Astagfirullah .. cukup-cukup lah apa yang kau ada Aufa oii . Tak reti bersyukur lah kau neyh . Uhh okayy . Aku nak chaous dulu neyh . Kbye ~

Weyh, tao kedai mana buat Time Machine bagitau aku nohh ? Aku bayar sejuta kat korang . Thanks ^^
©