L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Who is He ?!!
Friday, March 16, 2012 | 0 meooww[s]


Hello Earhling :DD

Okayy neyh entry last aku sebelum aku babai kat korang weyh . Aku nak balik hostel dahh . Sedih kann ? Sedih kann ? Piauu piauu puihh puihh piauu ! Okayy , dah pergi balik syuhh syuhh . Sekolah Jelapang Padi best paa . Asik Asik Asik , haa sudah ! Weyh , korang dok buat petuhh ? Aisyehh~ dok BW konon . Puihh ! Ohh , dok FB , hmm paham-paham . Tapi kann , la neyh kann , tak banyak orang main FB kann ? Sebab timeline lahh~ Semua pakat lari kat Pokodot lahh , Twitter lahh kann ? Tapi Pokodot tak banyak , semua pakat jadi burung biru . Adehh .. comel comel . Rasa nak panggang jaa burung tuhh . Aumm !



Uhh , okayy . Banyak kawan2 aku active dalam Twitter neyh , aku kalau nak ikutkan dah cukup setahun dah twitter aku bersalin tapi baru ada 13 tweets . Lawakkan ? Uhh ~ serious aku tak reti main tweet-tweet neyh . So aku pun dengan penuh tekad ngan semangatnya aku masuk twitter balik belajar memahirkan diri dengan laman burung biru ini . Time aku dok baca tweet orang kan , aku baru perasan pasal satu neyh .

MIYYO AZMAN .

Tau sapa dia ? Aku pown pi lahh search kat twitter tuhh . Rupanya kawan neyh dok meletup hot hot panas gituhh kat Twitter . Ada orang kata muka dia macam Justin Bieber . Uhh , mat jambu ? Tolonglahh .



Yang aku tak puas hati la neyh dia meletup tapi aku satu haram tak tahu pasal dia . Seriously who is he actually , mamat Malaysia yang dok meletop sampai makcik ceruk kampung pun tahu neyh ? Know him ? Tell me ^^

Okayy lah , bye :D
Emm . Satu lagi . Aku jeles tengok depa giat ber*twittah* . Aish .
©