L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Manusia 2012
Thursday, April 19, 2012 | 0 meooww[s]


Assalamualaikum .

Penuh tuhh . Jawab elok-elok , ikhlas sikit . Jangan kerja tak ikhlas je . Tak berkat . Kang tak pasal-pasal dah kena tazkirah free dari aku neyh . Btw , manusia 2012 bukan bermaksud manusia yang dilahirkan time 2012 tuhh tapi manusia pelik yang AKU jumpa waktu tuhh . Tapi kan sebelum tuhh kan . Aku nak tanya sikit . Apa yang best nya kalau sakitkan hati sendiri huh?

Okayy . Aku bukan nak buruk kawan aku sendiri ehh tapi ini pelik . Serious aku cakap . Si polan A neyh annoying gilaa . She s new in our school . Acehh speaking pulak ekk? Tak la baru sangat tapi dah tiga bulan . Tau tiga bulan tuhh apadiaa? Angkat jari telunjuk , jari hantu , jari manis . Haa, tiga jari lah tuhh . Serious aku cakap dari first lagi aku nampak dia aku telan air liur . Budak agama masuk sekolah aku? Tudung labuh bidang 60? Umm , mungkin lebih . Muka macam mamak sikit dan berbibir tebal ala-ala seksi gituu! Uhh , okay fine , bukan bapak aku punya sekolah pown , tapalah . Belajar elok2 ehh ? Tapi aku dah dengar orang report macam-macam . Uhh ? Tapa Aufa , tada kena mengena dengan hidup kau . Senyum . Mai satu malam neyh . Aku dok sembang syok dengan kawan aku tetiba aje ..

Polan A : Hampa orang mana tatao?
Aku : Uhh? (kawan neyh dok cakap dgn aku kaa?) Emm , kami ehh ?
Polan A : Ha'ah . Ampa lah . Kami tak dan nak kenal orang lama .. Nama kami dotdotdot .

Erk? Apesal aku naik menyampah kat unk tau? Dok senyum senyum pulak . Ingat aku nak tergoda kot? Ciss!

Aku : Nama kami Aufa .
Polan A : Orang mana ? (Aish . Boleh jadi wartawan pulak dia neyh)
Aku : Jitra .
Polan A : Tao Tanah Merah tak ? Kedai Nasi Lemak Royale ?
Aku : Emm . Tahu .
Polan A: Tu kedai family kami tuhh . Adik beradik . (Senyuman nya melebar . Buat aku hangat!Buat excited pulak)

Lepas tuhh , kalau aku nampak dia mai arah aku kaa? 100 meter jauh dari aku kaa , terus aku angkat kain , cabut! Tak kuasa aku nak layan dia lama-lama . Kena serangan jantung aku nanti . Aish!

Tuhh baru polan A . Akan ada yg menyusul ..

Nasib baik aku ada depaa semua . Sayang ampaa . Muahh :*

©