L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Aku Muntah Hijau .. Kau Tahu?
Friday, May 25, 2012 | 0 meooww[s]

Korang tak tau pun kann? Eleh! Aku dah tak balik sebulan lebih-lebih sikit , kau pown tak tau kann? Macam-macam jadi . Kau tahu? Mula-mula sekali aku exam . 3 MINGGU , brother .. 3 minggu . Bukan nak tunjuk bangga duduk dalam kelas ntah-papa tapi nak tunjuk betapa powernya akuu amik exam kat tepi tong sampah . Meja aku depa ubahh pi sebelah tong sampah!! Buat sakit mata , sakit hati jaa duduk situ weyh . Sabar Aufa , tapaa nanti Tuhan balas . Dahlahh soalan exam tough-tough belaka , aku nak rempuhh pown tak berani . Apa nak dapat nanti , emm terima jelahh kan?

Tapi tuhh tak cukup aumm!  Adaa sorang budak hotsetuff dr Ibrahim masuk sekolah aku dan lagi bestnya dia jadi classmate aku . Cukup annnoyed . Sekolah aku time orang laki pi solat Jumaat , girls ada tazkirah then senior jemput dia bg tazkirah . Kau tahu apa yang dia cakap? Mai aku nak ulang kaset .Ehem-ehem .

"Kita neyh kenalahh bertegur sapa dengan senior2 , junior2 " . Haa , betoi tuhh . Aku angguk.
"Bila jumpa kak-kak , adik2 perempuan bagilah salam , senyum" . Ehh , pandai jugakk dia bab sopan-santun neyh ." Bila jumpa abang2 senior bagilah salam . Kata 'hai abang . abang hensem lah hari neyh!'" Aku rasa pelik dah neyh. "Emm, bila jumpa junior boys kata lah 'Adek comellah . Amik jadi adik angkat boleh?'  Aku ? WTH?!!!


Sekolah aku bukan lah sekolah agama yg tak bagi pompuan bergaul rapat dengan laki tapi ada had lahh weyh . Sampai cakap benda pelik2 kami dalam surau tuhh mulalahh nak soksek-soksek pasai dia . Actually , budak Ibrahim dah bg warning dah akan budak #$%^&* masuk sekolah aku tuhh and she is here . Tak lah lawa mana pown , emm tahi lalat dia mungkin mahal sikit Kulit dia puteh dan aku mengakulah jugak dia neyh agak pandai . Agak je tau!.Hai.. serabut kepala aku weyh . Ohh , satu lagi .. keobsesan aku makin menjadi . Rilakkuma <3 Aku jatuh cinta ngan dia bila first time nampak dia kat majalah .


Aku muntah hijau duduk kat sekolah . Tak percaya ? Sudahh!
©