L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
IMperfect :')
Friday, September 14, 2012 | 0 meooww[s]

Tak semua manusia sempurna . Betullah tuhh .. Kau pun sama aku pun sama . Tapi tak payah lah buruk-buruk kan sangat orang tuhh . Kesian dia . Sifat dia macam tuhh . Dia dilahirkan sebagai seorang yang banyak cakap , kalau kau dah kenal dengan dia , sumpah kau tak peduli langsung benda merapu apa yang dia cakap kann ? Kalau betul kau knal dia , time dia buat salah mesti kau tegur dia kan bukannya cakap benda yang buruk pasal dia kann ? Jagalah hati manusia sama . Kot kot kau terasa dengan apa yang dia kata , cuba tegur dia . Dia open , sebab dia mengaku tuhh sifat dia . Jadi bila orang tegur dia ada rasa untuk memperbaiki sikap walaupun sikit ja .. Kalau dah cakap belakang , dia dengar dari orang lain pulaa, memang hidup dia sekali-kali dengan engkau dia hangkut sampai mati lah kott . Dia tanya orang lain , teruk sangatkah sikap dia neyh ? Orang lain kata dah terbiasa sebab itu memang sikap dia , orang dah set dalam otak dah~ "Ohh, sikap dia neyh memang bising ." Orang yang baru kenal setahun pun tahu dia neyh jenis banyak cakap , tambahan kau yang almost two neyh haa . Tak kenal maka tak cinta kann ? Tahun lepas pown dia macam tuhh . Tahun dia dia agak matured sikit dah makin besar tak . Ehh , kira bagus lah dia pergi mintak maaf kat engkau , engkau tahu tak? Tapi kau haram tak cakap apa pown time dia minta maaf kat kau , daripada berdiri dia sanggup mencangkung semata-mata nak tengok muka kau . Tapi kau takk . Kau susun buku selamberr badakk aje . Kesabaran dia menipis jugak time tuhh . Tapi dia tunggu jugak .

Dia sebenarnya terasa anoyying jugak dengan kau , nasib baik bukan dia sorang . Ramai lagi yang tak suka kat kau . Sekarang dia neyh tengh munasabah diri , tak rajin pown pergi jumpa usta tapi dia cuba untuk tidak bising dalam kelas kau . Tidak gedik , gegeh dalam kau . Orang di luar sana tolong . Kalau rasa empunya dia neyh melampau . Pleaseee , tegur dia . Dia tak apa , dia tak marah kalau orang tegur pasal sifat dia , tapi dia akan marah bila orang cakap pasal benda yang dia tak buat . Paham kann ?

Terima kasih sebab bagi aku pahala hari tuhh :)
©