L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Acting Stage .
Friday, January 18, 2013 | 0 meooww[s]

Assalamualaikum cutie .

Hidung dok sotset-sotset tetiba . Dengan hidung aku jadi mancung sebab timbul jerawat elok jaa . Meluat betuii -.- Angin kuat petang tadi , sampai tingkap bilik aku terkatup sendiri . HAHA , aku tak sedar . Lenaa sepetang . Aww~

So hows your day? Mine ? Seriously so tak ohsemm . First time aku rasa nak keluar dari sekolah tuhh seikhlas hati . Penat merayu kat parents , depaa kata dah dok kat situ empat tahun sihat bulat jaa , tapi mai kat tahun last gedikk nak keluar . Sebab sebab sebab sebab tahun-tahun sebelum neyh tak sepenat tahun neyh . Okay dear , aku tahu kat SPM tapi sekolah aku tak start lagi kelas tambahan . So takpayah risau lah kan ? Tapi sebenarnya sekolah tuhh start sesu PnP dr kul 7.30 am till 3.30am with 2 breaks only one hour . Dah lah break untuk makan dan solat sajaa . Sekolah lain punn macam tuhh jugak tapi depa punya break lama , boleh siap pi mandi lagi . Sekolah akuu ? Nak pi kencing pun tak sempat tahuu ? Sobs sobs . Somebody , changed the rules . Please T..T

Okay stop . New chappie , aku tukar skin , I mean baby bloggie aku tukar kulit . Comel takk ? Aku dah try boh header tapi dia jadi mereng so .. no header . HOHO . Soenang eden :/ Aku pun baru nak belajar pasal ask.fm neyh . HAHA , lambat , ketingalan kereta api siot . Ahh , satu lagi . Aku rindu kawan-kawan sekelas ngan aku tahun lepas . Serious aku cakap , aku sumpah tak boleh duduk senyap . Pernah satu malam tuhh aku menagis kat cikty , my 4y dormmate betapa sakitnya aku bila aku duduk senyap , acting invisible .

Tuhan tengah bagi aku ujian , aku tahu . Sekarang aku sedang biasakan diri aku ngan diorang . Banyak drpd diorang tak pernah lagi sekelas dengan aku sebelum neyh . Hope we can match together for this important year . Yeah , fighting fighting .


SNSD

Sory untuk update yang agak hampehh . 

Fairy tales exist ? Hell no -- If yes , I sure I already have go to Tinkerbell , asking her some magic to burn my school . Oh yeah ~
©