L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
OUR FATE .
Thursday, February 7, 2013 | 0 meooww[s]

Assalamualaikum peeps .

Budak sekolah dah balik dengan jerawat comell atas bibir . HAHA , abah suruh picit tapi aku tak mau ,sayangggggggggggg weyh . Eh tolong lahh euww . Sangatlah say geli tapi orang kata tak baik picit jerawat nanti naik banyak . Dah , perut aku lapar lagi :3

Hari neyh aku balik awal , tepat pukul 10.30 pg aku bagi kad outing kat cik guard dan melangkah keluar sebagai orang pertama buat 7 Feb . Eh , Happy Birthday Shahirah . I lebiu bulat-bulat . Esok , aku nak pergi Klinik Gigi , cabut gigi . Belakang gigi susu aku dah tumbuh gigi baru , so aku kenaa pi cabutlah (aku still ada sebatang lagi gigi susu yg comel) . Sajaa , nak buat kepoh bagi satu dunia tahu pun kann ? Sebenarnya aku takut tapi nak buat macammana? Takkan nak biar gigi bertindih kan ? Buka sekolah cuti raya cina neyh kalau tengok gigi aku tak ada sebatang buat dont know ja tao ? Jangan dok gedik pi tegur . Aku kejar guna selipar nanti kott . Sumpah aku cuak nak jumpa doktor gigi , sebab orang kata doktor gigi adalah doktor paling kejam dalm dunia . Tssk , tssk . Ape punn , doa kan untuk aku tau esok ? T..T

Sebenarnya aku ada supriseeeeeeeee ! Jeng jeng jeng . 


What do you think ? Aku bukan nak tunjuk bakat mengedit gambar ke apehh , tak ehh . Ini bukan hasil titik peluh aku . Credit untuk Pandora . Neyh poster untuk fanfict aku /gedikgedik/ . Comel tak , simple kan? Aku sukaa hero heroin ja . Nanti kalau dah sampai seru aku letaklah link kat gambar tuhh , sekarang malas lagi sebab serabut . Wee~ 

Adioss . Homework banyak tengah menanti . Harap maklum .
©