L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
23 Mei
Thursday, May 23, 2013 | 0 meooww[s]

Assalamualaikum .

Lama tak bagi salam kat korang . Rinduu . 11.26 malam , 23 Mei . Atoo ~ 30 hari bulan neyh aku fly pi Bangkok . Tak padan dengan nak SPM bagai kan ? Takpaa lah . Bagi can kat aku sikit sebab lepas neh sumpah aku tatao bila boleh hupdate baby bloggie . Lama tunggu . Sekarang neh aku tengah bukak lagu kuat-kuat sebab aku jaa yang tenagh berjaga sekarang . Sekian . 

Facebook aku lama gila tak bukak . Ada nampak . Lama gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tak bukak . Paham kan ? Meluat , sebab Mark jahat sangat . Suka disabled account orang . Ohh , sumpah aku rindu nak aktif dalm group bias ngan belog . Seriously , I still have my desires on them . Nanti lah habis SPM /bilangjari/ err.. tujuh bulan lagi . Doakan aku . Yeah , exam aku baru habis dan habis muntah hijau purple dah akuu . Wait . AKu amek berjuta tahun nak siapkan satu update sebab ralit dengan twitter dan Running Man . Cik kwangsoo aku lagi /sengihlebar-lebar/ Btw, nak kirim apa-apa tak kat aku sebelum aku belah pi cuti ? Aww aww, silalah jealous . Jealous dengan aku yang terpaksa hangkut buku naik flight. What a cute damn :3



Internet buat lambat . Alahaii :3


©