L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
5 Feb
Sunday, May 5, 2013 | 0 meooww[s]

Hai sayang sekalian . 

Terima kasih kerana sudi menjenguk web yang berlapuk neh *sendiri terkena . Hari Ahad , 5 Mei . Selamat Hari Raya , mengundi lah dengan bijak sebab raya kita korang sambut 5 tahun sekali . 5 tahun akan datang , time dah 21, aku officially akan pangkah muka aku sendiri . Har . Har . Lawak lapukk . 

Mah mid year exam are going to kick off on lusa /ughh ayat/ dan BIO aku baca tak habeh lagi ;AA; Plus , aku demam . Comel kan ? Meer suruh jaga kesihatan . Yeyeah , aku dah jaga dah tapi nak kena , akan kena jugakk kan ? Tanggunglah sendiri . Jadi budak form 5 memang nerd abiss ahh , fobia cicak tak payah dok kata . Budak kelas aku memang suka main binatang tu punn --' Friendships are awshume , for now . Aku tak tau lah kalau sebab tension exam nanti kami pakat lawan koyak buku sendiri . Mana nak tau kan ? Ohh semua , aku unofficially deactive aku punyee FB account . Meluat , Fb dah tak best dah . Serious talk dude .  Twitter lagi comel dan purplelista bagai , masih wujud . Aku call Atiqah , kami bercerita . She was the most awshume girl I met .

"Dont worry . Whatever happen , you are the one who controll your life . Hate it or love it . Its yours anyway " - Atiqah .

Dan assalamualaikum .



©