L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Speech.Less
Saturday, August 3, 2013 | 0 meooww[s]

Assalamualaikum .

 Dear orang , aku nak bagitau yang aku kecewa tahap kuasa duapuluhlapan sebab aku tak dapat PLKN . AKU TAK DAPAT T.T Neh sincerely dari hati ehh , aku memang nak . Kalau aku pergi PLKN aku takyah susah-susah nak balik Bangkok hujung tahun neh . Boleh stay kat Rumak mak Ndak dulu la kott kalau dapat PLKN /sigh/ Tapi nampaknyaa memang ke Bangkok lah aku . Tolong jangan tepuk aku kaki , aku tengah sedih .

 Okayy , aku cuma nak cerita ke-crazy-an aku sekarang . Dah tahap melampau gila-gila dah ni . The thing was just .. happened . Aku dah pantang jauh sikit dari phone mulalah , nak naik gilaa . Great , see Wufan ? What have you done . Aku nak SPM woi woi aku nak SPM tapi dok gedik buat comeback ala-alaa Mat Romeo pehal kau ? Ingat main tukar-tukar topi style kaa? Okayy Kris ngan Chanyeol punyee duo sangaaaaaaaaaaaaaaaatlah macho dan handsome dan gilaa . Oh , lupa nak cakap . Ini post penuh dengan minat dan minat , kalau anda tak minat apa yang saya minat sila cepat-capat tekan X . Terima kasih . Makk , nak nangis !


Nampak tak ? Nampak tak ada kecomelan di situ ? 



I desperately need that cap !



Gosh SM , you are fucking seriously going to kill meh T.T

Ini baru MV satu . Dan ada khabar esok akan keluar MV lagi satu . Woi SM woii , aku nak SPM lah bangang , kesian lah kat aku T.T Growl , the wolf growl alahaii . Suruh aku study latuhh . Meluat meluat . Gasaklahh , Wufan you just wait and see !

Wait !



Wait , satu lagi .


Ada sapaa ingat lagi tak Yesung akuu ? Dia pergi military . Tuu dia suruh Wufan jaga aku tuhh . Bias aku bayank gilaaaaaaa . Be jelly . Be thehun .

Be the one . Bye !




©