L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
0913 (:
Tuesday, December 3, 2013 | 1 meooww[s]

Assalamualaikum .

Dan hai sayang-sayang semua . Berkurun dah tak update belog kan , three month or four ? Aww , aku tak tulis pulak date last aku tulis belog . Ah , marilah sama-sama kita ingat balik macam mana nak tulis belog . Okay , wait . Ambik mood , ambil feel nahh .

Attention babe , ini post bapak panjang . Ini warning eh dan mohon bersabar ketika membaca .

Here , on sweet 2nd Novermber 2013 , /with a proudy face/ SPM yang dulunyaa ditunggu-tunggu habis dah . Rasa sekejap jaa . Ingat lagi time awal-awal dapat result UPSR . Ibu kalut isi borang MRSM laa , SBP laa , sekolah agama pun ibu mintak tau . Awat , ingat muka aku ni tak layak masuk sekolah agama ? Nasib baik aku tak belajar arab ja , kalau tidak orang arab yang lawan cakap dengan aku pun kalah tau . Tsc, skema fine -,-

First , aku masuk SMJ . Jadi bendahari , hoho kaya aku time duk kelas 1 Inovatif dulu ni . Tiap-tiap hari aku jeling orang mintak duit . Time dok SMJ dulu aku ni budak asrama sekali dengan uhh aku list sapa yang aku ingat ja eh ? Cikty , cheah , kakcik , didy ,raiyaa , aina , ety owoooo sapa lagi sapa lagi , lissa , dayu stop . Yang banyak-banyak nanti tuu , aku tulis lain nahh ? Loker kayu kat SMJ dulu kecil dan pendek dan comel jaa , tak macam loker kat KUPSIS sekarang ni . Tapi serasa aku la , loker aku sana lagi kemas loker aku kat sini . GOSH , HELL YOU MESS GIRL T.T Harap maklum everybody , aku kalut study . Terlalu kalut .

Then , aku pindah pi Sekolah Menengah Sains Kubang Pasu a.k.a KUPSIS . Jangan tanya aku mai mana KUPSIS tuu . Jadi pi la KUPSIS kaa , SAINSKUP kaa janji aku proud jadi budak sekolah tangah-tengah padi . Comel paa , kena gigit dengan charlie tiap-tiap bulan . Hang pernah kenaa ? /jeling-jeling/  Duk asrama ni yang paling best bagi aku rasanyaa pasal kawan . Seriously , kalau tengok senior-senior sebelum batch 0913 ni , depa still contact rapat dengan kawan-kawan depaa . Isnt that cute ? Having long-closed friendship are the happiest thing that we gladly to do , kan kan kan ?






Dan lima tahun duk kat sekolah tu akhirnya /tarik tisu/ .. masanya dah sampai . Omoo , masa untuk zaman persekolahan , zaman tender toilet untuk berebut mandi , zaman buat halaqah untuk makan dan baca Al-Mulk . Teringat lagi bila bangun pagi , first thing yang akan aku tengok ialah budak katil sebelah , Shahirah Zamri aka cheah . Kalau dia tak bangun lagi maka tak bangun lagilah aku . Plus the moments Aiman aka monmon buka pintu dan bawa makanan yang ummi bawa untuk kami satu dorm . Oh guys , I MISS YOU thousands billions times , do you hear see me ? I LOVE YOU , I MISS YOU owo . All of you  , pleasee .

Guys , its been five years we been together plus two years (?) Well , still I appreciates what we have been together . Throwing laugh and cries together mean big things for me guys . Seriously . Lets hope and pray together for our SPM result and our future okay ? Fighting ~

Inilah aku nak cakap pun . Sebenarnya aku cakap banyak lagi tapi bila jeling jam dah pukul lima setengah petang padahal flight aku pukul lapan malam satgi ni , barang tak kemas habis lagi . Kalau nak surung beli apa-apa kat Bangkok nanti silalah bank-in aku kay ? HAHA . 

Zaman persekolahan tamat . Welcome to my world then , penganggur comel .


©