L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Dear March (:
Monday, March 10, 2014 | 2 meooww[s]

Assalamualaikum earthlings sekalian .

Nampak pink semua? Kfine, aku tukar skin. Belog aku tukar kulit laa orang kata. Bila ah last time aku tulis? Lama pulakk tak menulis dah rasa kekok. Awkward awkward . Bila dah tukar semua benda baru aku perasan skin ni macam girly semacam . Lantaklah , penat aku sepagi process html codes ni . Kau pandai ? Btw, aku tak letak chatbox sebab aku bebaii . Tau bebaii tu apa? Orang henglish panggil give up. Dia tak nak naik, aku taktau kenapa. Sebelum ni okay jee tapi biarlah . Bukan wajib punn benda tuu. Orang spamming lagi adalah .

Last post aku dua-tiga hari lepas SPM so, ini first post untuk 2014 *throw confetti everywhere*. Muehehe. Aku sibuk dan penat.  Ada ja kawan sekolah aku dah start sambung study . Study kat UTP laa UniKL laa. Aku ni rezeki tak sampai lagi. Plus, cita-cita aku nak pi matriks so kena tunggu la kann ? Abah aku still kat Bangkok lagi , bulan september ni baru balik . Tak pergi jalan laa aku ni *sigh*. So sebab tak study ni aku tengah amek lesen. Hajar, kak cik semua pakat dah dapat P untuk kereta dah aku ni belum lagi. Aku ni bukan apa sebenarnya, jealous tengok orang update belog then post kat facebook ngan twitter . Takpa , habis aku post karang aku boh link banyak-banyak kat twitter , mau penuh TL korang *evil laugh*.

So nak join aku countdown untuk result SPM nanti? Tak sampai dua minggu lagi punn. Mohon doa untuk semua batch96 dan warga Valiant Generation okayy ? Nervous , cuak , semua cukup. Semoga Allah bagi yang terbaik untuk diri kita. Plus, esok (11 March 2014) aku ada JPJ motor dan selasa minggu depan  (18 March 2014) aku ada JPJ kereta. Tolong doa kat aku nahh? *keningkening*

[UPDATE] Guys, do pray for for MH307 okay? Feels sad about it . My father is a pilot too and somehow I scared, I just cant even imagine what are going to happen to my family , to myself when this sad accident happens to myself. Sigh. Ya Allah, kau lindungilah mereka dimana pun mereka berada #PrayForMH307

Assalamualaikum.
©