L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
H.O.W?
Wednesday, March 19, 2014 | 1 meooww[s]

Assalamualaikum semua , eartling-earthling sekalian.

Minggu ni minggu paling mencabar buat aku. 18 March, aku JPJ , test kereta wuuu . Nak mai bagitau buang ketaqq sumpah cuak muntah hijau biru semua hampir terkeluar. Time pegawai jpj dok sebelah aku buat kalut semua lupa terabur habis , aku ingat aku dah tak lulus dah jpj hari selasa tuu. Tapi Allah still nak bagi rezeki kann , alhamdulillah . Aku lepas dengan markah 16/20 . Mohon malu Aufa, mohon malu . Kbye.



Esok , 20 March , tak sampai berapa jam lagi pun. Perut ni akan start memulas balik . Aku tak reti buat suspens . Aku pun tahu korang semua komfem ah tahu esok result aku akan keluar kan? So here , aku nak pesan siap-siap. Disebabkan esok aku kemungkinan mempunyai masalah emosi , fixed feelings , so aku sarankan hampa semua tak payah nak buat keling gedik-gedik nak mai tanya aku nahh. Aku takut aku telan orang pulak esok ni . Tawakal . Hm, doakan supaya aku tenang untuk menghadapi hari esok. Amin .

#PrayForMH370 #PrayForValiant


©