L O V E


HOME ABOUT FOLLOW DBOARD



AUFA. 0NEEIGHT. BLURR.
Welcome welcome welcome. Do enter with a grin, wide please .



© Template by AtiqahJaidin
Image from TUMBLR | WHI
Grateful .
Tuesday, April 15, 2014 | 0 meooww[s]

Assalamualaikum . 

Hari lima belas hari bulan kan? Should I called today as the kalut day? Muehehe. Hazirah semalam wechat aku ajak pi visit sekolah plus pi amek sijil PMR. Best jugak ni , kalau ada konvoi ramai-ramai kan? So , aku agree la. Hazirah pun tak cakap bila so aku ingat mungkin minggu depan . Mungkin *shrugged*. Tapi bila mai pukul sepuluh pagi, Shana call aku . Ayah aku panggil Shana as Falsafah . Poor her T.T Shana called aku nak tanya , aku jadi tak mai hari ni? I was like 'Seriously? Konvoi tuu hari ni ke weh?' Mana tak terkejutnyaaaaaaaaa, aku kalut bersiap . Nasib baik abah bermurah hati nak hantaq kami pi sekolah *cry a river* I love you abah muaah !

Seronok sebenarnya nak pergi sekolah balik. Terharu bila tengok Ustazah Fadhilah menangis . Terharu terharu terharu. Kami berlapan ; aku , shana , insyirah , cikdin , raiyaa , amirah , aifaa , hazirah . Seriously , benda ni tak rancang . Tak percaya tanya shana . Kalut woii kalut . 


Comel kan gambar tuu ? Tapi saja gedik aku nak katup muka . Why? Silau, so mata aku kuyu giloss ala-ala camel  konon oh yeah. Credit to cikdin for the kiut-miut picture :3 Rindu . EXO's overdose punya MV malam ni baru keluar , pukul tujuh kot . Awan tengah kelabu ni , maybe nak hujan satgi. Tuhan bagi rahmat aku jumpa depa ni tadi letew . Alhamdulillah .

By the way , rezeki aku tengah mencurah . Abah beli laptop baru dan kereta Myvi 1.3 untuk aku *throw confetti everywhere* padahal laptop lama elok lagi. Syukran jazillan semua . Tapi kereta tuu tak dapat lagilaa sebab aku booking nombor plat. InsyaAllah KDU 4884 , nombor keturunan keluarga . Bulan depan kot baru dapat. Muehehe . Aku tengah jealous ni. Depa semua pakat dapat tawaran dan pergi interview bagai . Aku terlalu tulus kot tunggu untuk matriks. So doakanlah agar sampai satu surat kat aku nahh ? 

Kbye. Assalamualaikum.

©